Billed- og videoforedrag

Jeg møder gerne op i jeres klub eller forening og fortæller om mine rejser, illustreret med masser af billeder og korte videoklip. Mine kontaktoplysninger finder du her, og du også kan tilmelde dig mit nyhedsbrev. Lige nu tilbyder jeg følgende 4 foredrag: 
 

Indisk Himalaya på cykel


På turen, som jeg gennemførte i sep. - okt. 2017, skal vi over et par høje bjergpas, for at besøge afsides beliggende dalstrøg og landsbyer. Sammen med fremvisningen af billeder og videoklip fortæller jeg generelt om Himalaya, de religiøse traditioner i bjergene - hinduisme og buddhisme - og om, hvor hurtigt udvikling går i det nordligste Indien. Et lille udvalg af mine fotos finder du her

 

På cykel i Atlasbjergene og det sydligste Marokko


Dette foredrag er inspireret af mine mange ture i det sydligste Marokko. Illustreret med billeder og videoklip fortæller jeg generelt om det sydlige Marokkos nyere historie, berberfolket i bjergene, nomadekulturen i ørkenen og karavanetrafikken gennem Sahara. Et lille udvalg af billederne kan ses her.

 

Andesbjergene i Sydamerika - set over et cykelstyr

 
I dette foredrag tager jeg tilhørerne med på en tre måneders cykeltur gennem de allersydligste egne af Sydamerika. Turen starter i Santiago de Chile, og herfra går det mod syd langs Stillehavets kyst, over Andesbjergene og gennem Patagonien mod Ildlandet længst mod syd. På turen hjemover retur til Santiago besøger vi blandt andet det berømte argentinske vindistrikt Mendoza og den farverige chilenske havneby Valparaiso, hvor den berømte chilenske digter Pablo Neruda boede. Se et lille udvalg af billederne her.
 
 Et år på Atlanterhavet i en lille sejlbåd

 
I sommeren 2014 startede jeg ud på en atlanterhavsfærd i min lille 24 fods sejlbåd. Turen strakte sig over et år, hvor jeg undervejs bl.a. nåede at besøgte en del af de smukkeste øer i Nordøstatlanten. I foredraget viser jeg billeder og korte videoklip og fortæller om mine besøg langs Spaniens, Portugals og Marokkos Atlanterhavskyst samt fra De Kanariske Øer, Madeira og Azorerne. Se billedgalleri her.